AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, yapmış olduğu basın açıklamasında aday adaylığı süreci hakkında detaylar verdi. Şireci, mevcut belediye başkanlarının, ilçe başkanlarının ve il başkanlarının aday gösterilebilmesi için genel merkezin onayının gerektiğini belirterek, kendisinin de Erzincan Belediye Başkanlığı için aday adayı olabilmek adına gerekli başvuruyu Genel Merkez'e ilettiğini ifade etti.

Başkan Şireci, AK Parti olarak tüm teşkilatların iddialı bir şekilde yerel seçimlere hazırlandığını vurgulayarak, Erzincan merkez başta olmak üzere tüm ilçe ve beldelerde "Gönül Belediyeciliği" sloganıyla çalışmalar yapacaklarını söyledi.

BAŞKAN ŞİRECİ'NİN AÇIKLAMALARI

Şireci, "Genel Merkez tarafından açıklanacak olan adayımız kim olursa olsun, teşkilat olarak gece gündüz demeden canla başla çalışacağız. AK Belediyeciliği anlayışını Erzincan ve tüm ilçe beldelerde rekor bir oy oranıyla taçlandıracağız." ifadelerini kullandı.

Başkan Şireci, yapılan çalışmaların tüm teşkilatlarla uyum içinde devam ettiğini ve Genel Merkez'in vereceği karar doğrultusunda birlik ve beraberlik içinde hareket edeceklerini vurguladı.

Erzincan'da, 4.1 büyüklüğünde deprem Erzincan'da, 4.1 büyüklüğünde deprem