Doğa harikası şelalede hafta sonu yoğunluğu Doğa harikası şelalede hafta sonu yoğunluğu

Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Zengin, Irak'ın Kuzeyinde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Pençe Kilit Harekatı sırasında PKK/KCK terör örgütü mensuplarının sızma ve saldırı girişimine ilişkin bir açıklama yaptı.

Zengin, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör faaliyetlerini tespit ve engelleme amacıyla gerçekleştirdiği operasyonun PKK/KCK örgüt mensuplarının sızma ve saldırı girişimiyle karşılaştığını ifade etti.

Bu alçak saldırı sonucunda şehitler ve yaralılar olduğunu belirten Zengin, Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneği olarak bu hain saldırıyı en şiddetli şekilde kınadıklarını dile getirdi. Aynı zamanda, bu saldırganları ve onları yönetenleri hem Asil Millet hem de Ahiret'te hesap vermeye çağırdı.

Zengin, Türk Milleti'nin asla boyun eğmeyeceğini, aksine boyun eğdireceğini vurgulayarak, kahramanca mücadele edenleri ve dünya mazlumlarının geleceğini teminat altına almak adına fedakarlık yapanlara Allah'tan rahmet diledi. Ayrıca, saldırıda yaralananlara acil şifalar temenni etti.