Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Kızılay İçecek Fabrikası'nı ziyaret ederek, işletme müdürü Muammer Tutuş'tan sektördeki faaliyetler ve üretim süreçleri hakkında detaylı bilgi edindi. Ziyaret sırasında, Kızılay'ın şube başkanı Valkan Burak Mumcu da Vali Aydoğdu'ya eşlik etti.

İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı Uslu: “İliç hakkında, kimsenin kafasında soru işareti kalmayacak” İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı Uslu: “İliç hakkında, kimsenin kafasında soru işareti kalmayacak”

Türkiye'nin en büyük doğal maden suyu üretim tesislerinden biri olan fabrika, saatte 170 bin şişe üretim kapasitesine sahip. Fabrikada Mineralli Sade, Portakal Bisküvi Aromalı, Mango-Ananas Aromalı, Karadut-Frenk Üzümü Aromalı, Limon Aromalı, Elma Aromalı, Karpuz Çilek Aromalı, Limon C Plus, Vişne Aromalı, Karamürver Çilek Aromalı, Yeşil Çaylı Ginsengli, Mandalina Aromalı, Nar Aromalı, Çilek Aromalı ve Guava gibi geniş bir içecek yelpazesi üretiliyor.

Vali Aydoğdu, ziyaret esnasında fabrikanın üretim kapasitesini yakından inceleyerek, işletme yetkililerinden sektördeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.