Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Merkeze alınması sebebiyle gerçekleştirdiği veda ziyaretleri kapsamında,  Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Polat’ı Makamında ziyaret etti.

Valiler kararnamesi ile Merkeze alınan Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir veda ziyaretlerini sürdürüyor. Erzincan TSO Başkanı Selçuk Polat’ı makamında ziyaret eden Vali Akdemir, Başkan Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre sohbet etti.

Erzincan'da bulunduğu 15 aya aşkın süre içerisinde yaptığı hizmetlerden dolayı Vali Abdurrahman Akdemir’e teşekkür eden Başkan Polat, “Sayın Valimiz İlimizde çok güzel projelere ve önemli çalışmalara imza atmıştır. Halkla iç içe olarak halkımıza ve ilimize her türlü imkânı sağlamış ve toplumun beğenisini kazanacak çalışmalar yaparak örnek teşkil etmiştir. İlimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.  

Vali Abdurrahman Akdemir ise Başkan Polat'a, Erzincan'da bulunduğu süre içerisinde birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, artık kendisininde bir Erzincanlı olduğunu ve Erzincan'ı hiç unutmayacağını belirtti. Ziyaret sonunda Başkan Polat, Vali Akdemir'e el işçiliği bakır tabak hediye etti.