Erzincan Belediyesi tarafından düzenlenen PlayStation turnuvasında gençler şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti. Rekabetin ve heyecanın yüksek olduğu turnuvada dereceye giren oyuncular para ödülüyle ödüllendirildi.
Erzincan Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gençlere yönelik düzenlenen PlayStation turnuvası yoğun mücadelelere sahne oldu.
Tek maç eleme usulüne göre gerçekleştirilen turnuvanın ilk turunda 16 karşılaşma oynandı. Rakiplerini mağlup ederek bir üst tura yükselen oyuncular, çeyrek final ve yarı final müsabakalarının ardından finalde şampiyonluk için karşı karşıya geldi.
Rekabet ve eğlence bir arada yaşandı
Turnuva boyunca oyuncuların şampiyonluk mücadelesi büyük heyecana sahne olurken, gençler aynı zamanda keyifli vakit geçirme fırsatı buldu.
Karşılaşmalarda mücadele seviyesi giderek yükselirken, finale kadar gelen oyuncular sergiledikleri performansla dikkat çekti.
Şampiyona 7 bin 500 lira ödül
Turnuvanın sonunda dereceye giren oyuncular ödüllendirildi.
Şampiyon olan oyuncuya 7 bin 500 lira, ikinciye 5 bin lira, üçüncüye ise 2 bin 500 lira para ödülü verildi.
Erzincan Belediyesi tarafından turnuvaya katılan tüm gençlere teşekkür edilirken, dereceye giren oyuncular da başarılarından dolayı tebrik edildi.
Gençlerin sosyal ve sportif etkinliklere katılımını artırmayı amaçlayan organizasyon, şampiyonluk heyecanının ardından sona erdi.
Next





