Binali Yıldırım’dan Kazakistan Büyükelçisi Sapiyev’e "geçmiş olsun" ziyareti Binali Yıldırım’dan Kazakistan Büyükelçisi Sapiyev’e "geçmiş olsun" ziyareti

7 Ekim 2023 tarihinde düzenlenen AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde, oy pusulasında yer alan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) asıl üye listesinde Erzincanlı Atakan Yılmaz da yer aldı.

Atakan Yılmaz, 1981 yılında Erzincan'da doğmuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden sahne ve gösteri sanatları yönetimi alanında mezun olmuştur. Siyasi kariyerine AK Parti'nin gençlik kollarında başlamış ve çeşitli görevlerde bulunmuştur. 2002-2004 yılları arasında kurucu gençlik kolları başkan yardımcılığı yapmış, ardından 2004-2007 yılları arasında Şişli ilçe gençlik kolları başkanlığı görevini üstlenmiştir. İl gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği de dahil olmak üzere partinin gençlik kollarında aktif olarak görev yapmıştır. Aynı zamanda Anadolu'nun genç liderleri, Genç MÜSİAD, Bilgililer Derneği, Toplum Gönüllüleri gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarında kurucu üyelik görevlerinde bulunmuştur.