TFF 3. Lig 3. Gurup 4. Hafta maçında gurubun iki iddialı takımı Anagold 24 Erzincan spor ile Diyarbekirspor Merkez stadyumunda karşılaştı. Maça hızlı başlayan 24 Erzincan spor önemli maçı 2-1 kazanarak ilk galibiyetini aldı.

Anagold 24 Erzincan sporda 3 puan sevinci. TFF 3. Lig 3. Gurubun iddialı iki takımın mücadelesinde gülen taraf Anagold 24 Erzincan spor oldu. İlk üç maçında 2 beraberlik ve bir mağlubiyet alarak 4. Haftaya 14. Sırada giren Anagold 24 Erzincan spor gurubun şampiyonlukta iddialı takımı Diyarbekir sporu 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Erzincan Merkez stadyumunda oynanan mücadeleye durgun başlayan Anagold 24 Erzincan spor Diyarbekirsporun zayıf ataklarını savuşturduktan sonra sol kanattan Hüseyin Çıray ve Hakan Yılmazın getirdikleri toplar tehlikeli olurken 21. Dakikada aynı kanattan Hüseyin Çıray’ın ortasına iyi yükselen Ali Öztürk ev sahibi takım 24 Erzincan sporu 1-0 öne geçirdi. Aynı kanattan gelen ortaya bu kez ayak sokan Ali Öztürk’ün golü ofsayit gerekçesiyle sayılmazken ilk yarıda başka gol sesi çıkmayınca ilk yarı 24 Erzincan sporun 1-0 galibiyeti ile soyunma odasına gidildi.

İkinci yarıda daha atak oyun sergileyen 24 Erzincan spor 55. Dakikada Sedat Cengiz’in ceza sahası dışından düzgün vuruşuyla skoru 2-0 a getirdi. Büyük sevinç yaşayan 24 Erzincan spor golden sonra da ha temkinli oynarken Diyarbekir sporda Emre Tosun 60. Dakikada uzaktan attığı şut ile durumu 2-1 yaptı. Golü bulan Diyarbekir spor cılız atakları sonucu değiştirmezken Anagold 24 Erzincan sporda Gökhan Payal 76. Dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 10 kişi kalan 24 Erzincan sporda yerinde yapılan değişikliklerle skoru koruyarak mücadeleden 2-1 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Maçtan sonra taraftarlar ile bütünleşen oyuncular şampiyon Erzincan tezahüratları yaptılar.

Anagold 24 Erzincan spor aldığı bu galibiyet ile puanını 5 yaparak 11. Sırada yer aldı. Anagold 24 Erzincan spor ligin 5. Haftasında gurup lideri Kocaeli spor ile Kocaeli’nde karşılaşacak.