Gümüşhane - Erzincan Karayolu'nda Korkunç Kaza Gümüşhane - Erzincan Karayolu'nda Korkunç Kaza

Erzincan'ın Kalecik köyü sınırlarında bulunan Girlevik Şelalesi, hafta sonunda yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisini çekiyor. Girlevik Şelalesi, 35 kilometre uzaklıkta kent merkezinden ve Munzur Dağı eteklerinden kaynaklanan 9 ayrı su kaynağının birleşimiyle oluşuyor.

Özellikle hafta sonu tatillerini değerlendirmek isteyen ziyaretçiler, Girlevik Şelalesi'nin muhteşem doğal güzelliklerini keşfetmek için akın etti. Şelalenin 40 metrelik yüksekten akarak oluşturduğu buz gibi suyu ve kışın donmasıyla ortaya çıkan sarkıtları, ziyaretçilere etkileyici bir manzara sunuyor. Bu doğal güzellikler arasında yürüyüş yaparak zamanlarını en iyi şekilde değerlendiren yerli ve yabancı turistler, özellikle öz çekimlerle bu anları ölümsüzleştiriyor.

Girlevik Şelalesi'ne gelen ziyaretçiler, şelalenin doğallığını ve serinliğini vurgulayarak, Erzincan'a geldiklerinde mutlaka uğradıkları ve tercih ettikleri önemli noktalardan biri olduğunu belirtiyorlar. Şelale, sadece Erzincan'ın değil, çevredeki Erzurum, Bayburt, Gümüşhane, Tunceli gibi illerin yanı sıra İstanbul, Bursa, Ankara, Trabzon, Antalya, İzmir ve yurt dışından gelen turistlerin de ilgi odağı haline gelmiş durumda.