Kuru ve Nemsiz Ciltler İçin Esthederm Hyaluronic Serisi!

Her cildin yapısı ve problemleri farklılık gösterir. Bu durumda ise genetik ve çevresel faktörler büyük rol oynar. Çünkü cilt kuruluğu genetik bir durum olabileceği gibi, mevsim geçişleri, medikal ilaç tedavileri gibi farklı sebepten dolayı da kuruyabilir. Cildin ihtiyaç duyduğu nemi sağlamak ve doğal yapısını korumak için günlük nem bakımı yapılması son derece önem taşır.

Esthederm Hyaluronic Serum

Seri içeriğinde yer alan Esthederm hyaluronic serum, yoğun nemsizlik, ince çizgi ve kırışıklık karşıtı geliştirilmiş anti aging etkilidir. İçeriğindeki Hyalüronik asit cildi yoğun bir şekilde nemlendirir ve cilde doğal bir canlılık kazandırır. Özellikle kuru ciltlerin rahatlamasına ve nem depolamasına yardımcı olur. Temiz cilde 2-3 pompa yüz ve boyun bölgesine masaj yaparak uygulayınız.

Esthederm Intensive Hyaluronic Krem

Kuru ciltler için yaşlanma karşıtı geliştirilmiş bakım kremidir. Formülündeki hyaluronik asit cildi yoğun bir şekilde nemlendirir. Cilde doğal bir canlılık ve parlaklık kazandırır.

Esthederm Photo Reverse Leke Karşıtı Bakım

Esthederm Photo Reverse leke karşıtı geliştirilmiştir bakım serisidir. Seri içeriğinde lekeli ciltler için güneş kremi, stick güneş kremi ve renkli nemlendirici bulunmaktadır. Ciltteki leke görünümünü en aza indirgemeye yardımcı olurken yeni leke oluşumunu önlemeyi destekler. İnstitut Esthederm kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir.

Sizde cildinize en uyun ürünü bulmak için Esthederm ürünleri  inceleyebilir, Esthederm kullanıcı yorumları okuyabilir ve Esthederm Osmoclean, Esthederm güneş kremi ve Esthederm göz kremi gibi daha tüm ürün çeşitlerine uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla Dermokozmetika’dan  hemen sahip olabilirsiniz.