Erzincan Belediyesi Mahalle Meclis toplantılarına devam ediyor. 5 Aralık Cuma günü saat 18.30 da Mimar Sinan Mahallesi Meclis Toplantısı, Mimar Sinan İlk Okulu toplantı salonunda yapıldı. Toplantı, Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Başkan Yardımcıları Karabey Atıcı ve Sami Mollaoğulları, AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Tuna Güneş ve yaklaşık 100 kadar mahallelinin katılımı ile gerçekleşti. ilk konuşmayı yapan Mimar Sinan Mahallesi muhtarı Hamza Alkan Mahallede yapılan ve yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

 

Belediye Başakanı Cemalettin Başsoy ise konuşmasında " Bu toplantıların demokratik hakların kullanımı anlamında sürdürülebilir bir hale getirilmesi kanaatindeyiz. Sizler şehrimizdeki günlük hizmetlerin sürdürülmesinin yanında kentsel yaşam kalitesinin artırılması ve Tüm Çalışmalarımızı dünya standartlarının üzerine çıkarma görevini bizlere verdiniz. Bizler sizlerden aldığımız güçle Gece ve gündüz hizmet etmeye çalışıyoruz.  Mahallenin Varsa sorunlarını ve burada yaşayan sakinlerimizin taleplerini yerinde dinleyerek çözmek için buradayız " dedi.

 

 

Daha sonra Söz alan Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle Belediyecilik bizim işimizdir diyerek son 12 yılda şehrimize yapılan hizmetlerden bahsetti.   

 

 

Konuşmaların Ardından Mahalle sakinleri söz alarak, istek ve önerilerini dile getirdiler.