Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzincan İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan ve yeni yönetimi, Nehaber24.com'un imtiyaz sahibi ve Türk İnternet Medya Birliği Doğu Anadolu Bölge Başkanı Selçuk Özdemir'i ziyaret etti. Bu önemli buluşmada, yerel basının kritik bir rol oynadığını vurgulayan MHP İl Başkanı Özarslan, Nehaber24.com'un çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sırasında MHP İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan'a yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri Mehmet Kavaz, Erdal Aydın ve Yakup Doğan eşlik etti.

İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı Uslu: “İliç hakkında, kimsenin kafasında soru işareti kalmayacak” İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı Uslu: “İliç hakkında, kimsenin kafasında soru işareti kalmayacak”

Özarslan ayrıca, MHP ve Cumhur İttifakı olarak her zaman vatandaşın yanlarında olduklarını vurgulayarak, yeni yönetim olarak Erzincan basınıyla daha yakın işbirliği içinde olacaklarını ifade etti. Nehaber24 imtiyaz sahibi Selçuk Özdemir ise, "Her kesime eşit mesafede durarak, tarafsızlık ilkesi çerçevesinde, Erzincan'ın çıkarları ve menfaatleri doğrultusunda hizmet ettiğimizi" belirtti.