Erzincan’ın Refahiye ilçesinde 2026-2027 eğitim öğretim yılı İlköğretim Haftası dolayısıyla düzenlenen kutlama programında, etkinliğe ev sahipliği yapan okul binasının dış cephesindeki bakımsız görüntü dikkat çekti.
Refahiye’de yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla İlköğretim Haftası Kutlama Programı gerçekleştirildi. Programa Refahiye Belediye Başkanı Fatih Kök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Asılkan, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Kutlama programında öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılı heyecanı yaşanırken, programın gerçekleştirildiği okul binasının fiziki görüntüsü ise dikkatlerden kaçmadı.
Okulun dış cephesinde boya ve sıvaların bazı bölümlerde döküldüğü, duvarlarda ise bakım ihtiyacını ortaya koyan görüntülerin bulunduğu görüldü.
Kutlama programında dikkat çeken görüntü
Öğrencilerin eğitim hayatındaki yeni dönemin başlangıcını simgeleyen İlköğretim Haftası gibi önemli bir etkinliğin gerçekleştirildiği okul binasının dış cephesindeki görüntüler, programdan yansıyan karelerde de yer aldı.
Refahiye Belediyesi tarafından etkinliğe ilişkin yapılan sosyal medya paylaşımında kullanılan görüntülerde de okulun dış cephesinde dökülen boya ve sıvalar dikkat çekti.
Başkan Kök öğrencileri tebrik etti
Programda konuşan Refahiye Belediye Başkanı Fatih Kök, yeni eğitim öğretim yılının öğrenciler, öğretmenler ve veliler için hayırlı olması temennisinde bulundu.
Başkan Kök, “Geleceğimizde söz sahibi olacak çocuklarımızın yeni eğitim ve öğretim yılını tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
İlköğretim Haftası dolayısıyla düzenlenen programda yeni eğitim yılının heyecanı yaşanırken, okul binasının dış cephesindeki bakım ihtiyacını gösteren görüntüler etkinliğin en dikkat çekici ayrıntılarından biri oldu.
Next





