Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektörlük Toplantı Salonu'nda düzenlenen özel toplantıda Engelli Öğrenci Birimi komisyonu ve öğrencilerle bir araya geldi. Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Engelli Öğrenci Birimi Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Papatya Karakurt, komisyon üyeleri ve öğrenciler de katılım sağladı.

İpsala’da akıl ve zeka oyunlarında dereceye girenlere ödülleri verildi İpsala’da akıl ve zeka oyunlarında dereceye girenlere ödülleri verildi

Rektör Levent, üniversitenin en öncelikli hedeflerinden birinin engelsiz bir üniversite oluşturmak olduğunu belirterek öğrencilerin sorunlarını dinledi ve onlarla etkili bir iletişim kurdu. Bu tür toplantıların ve birlikteliklerin farkındalık oluşturmada kritik bir rol oynadığını vurgulayan Rektör, "Hem sizlerin okullarınızda kaliteli bir eğitim alabilmeniz hem de gelecekteki mesleki hayatlarınızda sorunsuz bir şekilde ilerleyebilmeniz için elimizden gelen desteği sunacağız" dedi.

Öğrencilerin sorunlarına getirilen çözüm önerileriyle zenginleşen toplantıda, Rektör Prof. Dr. Akın Levent, Üniversitenin Engelli Öğrenci Birimi'ne yaptıkları çalışmalar için teşekkürlerini iletti. Öğrenciler ise Rektör Prof. Dr. Akın Levent başta olmak üzere üst yönetim ve Engelli Öğrenci Birimi Komisyonu'na verdikleri destekten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini sundu.