Serengeti, söz konusu gözlük modası olduğunda hem kadınlara hem de erkeklere kolaylıkla hitap etmeyi başaran birbirinden farklı tasarımlara sahip bir markadır. Siz de zahmetsiz bir şekilde son derece şık bir görünüme sahip olmak istiyorsanız tercihinizi Serengeti gözlüklerden yana kullanabilirsiniz. Bu marka, gözlük koleksiyonları aracılığıyla zarif ve sofistike bir stilin çağrışımlarına sahiptir.

1985 yılından beri hayatımızda olan Serengeti güneş gözlükleri, pek çok ünlünün koleksiyonlarından yer almayı başaran ürünlerden meydana gelir. Kurulduğu günden bu zamana optik ve güneş gözlükleri üretir. Dünya çapında bir marka hâline gelen Serengeti, ülkemizde de ikonik bir stil yaratmak isteyenler tarafından oldukça sık tercih edilir. Siz de birbirinden şık Serengeti gözlükleri keşfetmek için optikavm.com adresine göz atabilir, tarzınıza en uygun modelleri seçebilirsiniz.

Serengeti Gözlük Modelleri Nelerdir?

Serengeti, pek çok farklı gözlük modelini bünyesinde barındırır. 20 yıla yakın bir süredir farklı tasarımlar ile kullanıcıların gönlünü feth etmeyi başaran Serengeti güneş gözlüğü modelleri için onlarca farklı seçenek sunulur. Bunlardan bazıları ise aşağıdaki gibi sıralanabilir:

●       Dikdörtgen ve Oval Geometrik Modeller: Eğer simetrik bir gözlük kullanmak istiyorsanız bu modeller tam size göredir. Yüz şeklinize uygun olarak oval ya da dikdörtgen Serengeti gözlük modellerinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

●       Kelebek Çerçeveler: Serengeti gözlük modelleri arasında kelebek çerçeveler de bulunur. Serengeti koleksiyonlarında tarzınızı dilediğiniz gibi yansıtma konusunda kendinizi son derece özgür hissedebilirsiniz.

●       Spor Modeller: Serengeti gözlük modelleri arasında yaz ve kış sporları tutkunları için farklı ürünler yer alır. Bu sayede gözleriniz için en uygun ortam koşullarını yaratabilirsiniz.

Dilerseniz OptikAVM web sitesine göz atarak birbirinden farklı gözlük modellerini inceleyebilirsiniz. Optik AVM, başta Serengeti gözlük modelleri olmak üzere dünyaca ünlü pek çok markaya ait şık ve kullanışlı tasarımlardan oluşan ürünlere de sahiptir.