Pürüzsüz bir cilt yapısına katkısı olan revine stick memnuniyet sağlayan bir özelliğe sahiptir. Cildinizin gergin bir hal almasına katkı sunar.

Özellikle masaj tekniğine göre bir kullanım sunan stick, cilt türü olarak her cilt yapısına uygundur. Yani yağlı, karma, kuru ciltler için kullanılabilir ve etkisi uygundur. Bunun dışında göz çevresinde torbalanma olanlar,  hafif çaplı sarkmaları olanlar ürünü kullanabilir. Stick ürünü, kırışma olan kişilerde uygundur. Cilt yapısının daha gergin bir özellikte olmasında revine ürününün etkisi vardır.

Etkisi Nasıl Kendini Gösteriyor?

Kullanacağınız stick ürünü, etkisini masaja özel hazırlanan bir yapıyla sağlar. Ürünün sürülen kısmı, masajla hafif bastırılarak uygulandığında kan akışını hızlandırır ve cilt yüzeyinde etkisini bırakır. Kan akışını hızlandırırken bir yandan da basınç sağlaması nedeniyle etkiyi daha derinlere yerleştirebilir.

Uygulama İçin Öneriler

Uygulama yaparken öncelikle cildinizin temiz olmasına dikkat etmelisiniz. Makyaj varsa kalıntıları temizlemeli ve bu şekilde gözeneklerden içeri giren bir etki yapabilirsiniz. Makyaj olan bir cilde sürülen stick,  istenen gerginleştirici etkiyi yapmayacaktır. Uygulama için gözenekleri açarak tam kapasite etkisini deriye işlemesini sağlamalısınız.

En uygun ekonomik paketler arasından seçim yapacağınız stick ürünü tekli alımda 59 lira ve 10 lira kargo parası ile satışa sunulmaktadır. Kargo ücretlerinde iki artı bir set aldığınızda da on liralık ödeme yaparsınız. Fakat bunun dışında çoklu alım isteyenler için 3+1 ve 5+1 hediyeli olarak ücretsiz kargo ile alım yapabilir. 109-149-169 liralık setlerden dilediğinizi alarak beklediğiniz ürüne kavuşabilirsiniz. 109 liralık sette 119 lira ödemiş olursunuz.

Stick ürünü kullanımı cilde baskı yapıldığında zarar verecek olan kişiler için uygun değildir. Örneğin cildinizde açık yara varsa,  aşırı hassasiyetiniz nedeniyle baskı yapmamanız gerekiyorsa bu durumda kullanmamanız önerilir.  Revine kullanıcı yorumlarına da bakarak sizde işe yarayıp yaramadığı hakkında ön bilgi edinebilirsiniz.

Yaş açısından bir sınırlama olmamakla beraber stick ürünü her yaş grubu için uygun bir üründür.

Revine stick ürününden satın almak isteyenler için sipariş vereceğiniz ekrana gelebilirsiniz. Orijinal ürün resmi satış sitesi üzerinde sipariş ver alanına giriş yaparak sizden istenen bilgileri doldurmalısınız.  Bu bilgilerde paket seçimi de yapınca siparişiniz hazır demektir. Paket kargoya verildiğinde siparişiniz en geç 3 iş günü içerisinde tamamlanacaktır.  Firmamızla iletişime geçerek telefon numaramızla beraber sorularınız yanıtlanacaktır. Sitemiz üzerinden isteyenler ürünle alakalı kullanıcı yorumlarını da değerlendirebilir. Siparişlerinizden önce isterseniz genel olarak internet araştırması da yapabilirsiniz.