120 Yıllık Aile Mesleğini Sürdüren Alem Ustası 120 Yıllık Aile Mesleğini Sürdüren Alem Ustası

Batman’da açılacak bir zücaciye dükkanı tanıtımı için şehir sokaklarında deve kervanı ve Midilli atlarıyla duyuru yapıldı.

Batman’da Ramazan bayramı öncesi açılışı yapılacak olan bir zücaciye mağazası işletmecisi tanıtım amacıyla Denizli’den Batman’a 2 deve ve 2 Midilli atı getirtti.

Reklam afişleri ile donatılan deve ve atlar, kent merkezinde işlek cadde ve sokaklarda gezdirilerek tanıtım ve açılış duyurusu yapılıyor. Deve kervanı ile karşılaşan vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

İlk defa deve ve Midilli atı gören kimi vatandaşlar ise cep telefonları ile o anları kaydederken kimileri ise öz çekim yaparak hatıra fotoğrafı çekti.

Gördüğü deve kervanı karşısında şaşırdığını belirten vatandaşlardan Hasan Akdemir, bir anda kendisini Arabistan çöllerinde zannettiğini söyledi.

İlginç bir tanıtım yönteminin seçildiğini vurgulayan Akdemir, “İlginç bir tanıtım olmuş yani Batman’da deve görmek hakikaten ilginç. Kendimi bir anda Arabistan’da zannettim. Karşıma birden çıkınca şaşırdım. Ama güze bir tanıtım olmuş. Batman’da yapılabilecek en ilginç tanıtım olmuş” dedi.

Denizli’den geldiklerini belirten deve sahibi Raşit Durmaz ise gördükleri yoğun ilgi karşısında şaşırdıklarını dile getirdi.

Deve kervanı ile kentin neredeyse tüm caddelerinde tanıtım amacıyla dolaştıklarının aktaran Durmaz, "Herkese iyi Ramazanlar diliyorum. Tanıtım amacıyla Batman’a geldik. Reklam ve tanıtımın yanı sıra isteyenleri develere de bindiriyoruz. Denizli’den Batman’a geldik. Değişiklik oldu, meraklı çok, herkes deve görmediği için bir anda karşısında görünce heyecanlanıyor" ifadelerinde bulundu.