Erzincanlı Hemşerimiz Galip Sökmen, Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Olarak Atandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Malatya İl Müdürlü olarak başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Erzincanlı hemşerimiz Galip Sökmen, yeni göreviyle Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atandı..

Galip Sökmen Kimdir

Galip Sökmen, 1968 yılında Erzincan’ın Büyük Çakırman köyünde doğmuş olup, ilk eğitimini köyünde almıştır. Erzincan İmam Hatip Lisesi'nde ortaokul ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamlamıştır. 1988 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı'nda memuriyete başlamış ve çeşitli idari görevlerde bulunmuştur.

İl Müdür Yardımcılığı görevini yürütürken 2016 yılında Karabük İl Müdürlüğü'ne atanmış ve burada 5 yıl görev yaptıktan sonra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda özel kalem müdürlüğüne görevlendirilmiştir. 2022 yılında Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne atanarak görevine devam etmiş, ancak yeni bir atama ile Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atanmıştır.

Galip Sökmen, evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

Nehaber24 Ekibi Olarak Galip Sökmen'e Yeni Görevinde Üstün Başarılar Dileriz

Erzincanlı hemşerimiz Galip Sökmen'in Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne atanması haberi, Nehaber24 ailesi olarak bizleri sevindirmiştir. Kendisinin Malatya'da gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarını yakından takip etmiş ve bu süreçte ortaya koyduğu özveri ve liderlik yeteneklerini görmüştük.

AK Parti Milletvekili Serkan Bayram, Papa ile Buluşarak Dünya İçin Barış ve Adalet Çağrısı Yaptı AK Parti Milletvekili Serkan Bayram, Papa ile Buluşarak Dünya İçin Barış ve Adalet Çağrısı Yaptı

Yeni görevinde de aynı azim ve kararlılıkla hizmet edeceğine olan inancımız tamdır. Galip Sökmen'e, Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevinde üstün başarılar ve yeni projelerde muvaffakiyetler diliyoruz. Erzincanlı bir hemşerimizin Antalya'da görev alması, hem şehrimiz hem de Antalya için önemli bir kazançtır.