Erzincan Kavakyolu Orgeneral Selahattin Demircioğlu Ortaokulu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yılına özel bir kutlama etkinliği düzenledi. Okul Müdürü Nusrettin Özyiğit öncülüğünde, Türkçe Öğretmenleri Murat Keskin, Harun Kaya, Fadime Konuk, Vedat Şahin ve Yeliz Tuzcuoğlu'nun öncülüğünde, okul bahçesinde öğrencilerin katılımıyla özel bir koreografi hazırlandı.

Bu özel etkinlikte, öğrenciler 1923 ve 2023 sayılarını yaparak koreografi oluşturdular. Aynı zamanda, Erzincan Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sabri Taş ve diğer gazileri de ağırlayan okul, öğrencileriyle gazi konuklarıyla keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Üniversitelerde Yapay Zeka ve Dijitalleşme Alanlarında 71 Yeni Program Açılacak Üniversitelerde Yapay Zeka ve Dijitalleşme Alanlarında 71 Yeni Program Açılacak

Okul Müdürü Nusrettin Özyiğit, Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yılı etkinlikleri çerçevesinde çeşitli aktiviteler düzenlediklerini belirterek, öğretmenlerin ve öğrencilerin güzel bir etkinliğe imza attığını ifade etti. Okulun sınıflarının süslendiğini ve öğrencilerin okul bahçesinde özel bir koreografi sunduğunu açıkladı. Ayrıca, gazileri öğrencilerle buluşturarak keyifli bir söyleşi gerçekleştirildiğini ekledi. Özyiğit, etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.