Kırıkkale’nin Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a personeli tarafından evinin önünde doğum günü sürprizi yapıldı.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, evinin önünde doğum günü sürpriziyle karşılaştı. Türkyılmaz, belediye personeli tarafından hazırlanan doğum günü etkinliğinde duygusal anlar yaşadı. 50. yaşını pasta keserek kutlayan Türkyılmaz, etkinliği hazırlayan personeline teşekkür etti.

Anadolu’dan Batı’ya akın akın dönüyorlar: "Kilit kavşak" havadan görüntülendi Anadolu’dan Batı’ya akın akın dönüyorlar: "Kilit kavşak" havadan görüntülendi

Başkan Türkyılmaz, "İnsan çok mutlu oluyor gençlerle bir arada olmak, gençlerin düşünmesi. Arkadan gelen topluluk bizleri mutlu ediyor. Hele bir de seçim atmosferine girince böyle genç bir topluluk delikanlıların olması, ateşleyici bir ekibin olması, tabiri caizse gelen albayların, kurmayların, generallerine itaat etmeleri böyle heyecan vermesi beni onurlandırıyor. Biz bir aileyiz hepsi benim evladım gibi içlerinde en yaşlıları benim. Yaş ortalaması 26. O yüzden insan gurur duyuyor" dedi.