Ankara boşanma avukatı aile hukuku alanında oluşan uyuşmazlıkların konu alındığı davalara girmektedir.  Söz konusu boşanma, mal paylaşımı, tazminat, nafaka ve velayet olduğunda boşanma avukatları hukuksal tüm süreçleri başından sonuna kadar takip etmekte ve sonuçlandırmaktadır.  Çekişmeli veya anlaşmalı boşanmalarda iyi bir boşanma avukatının sizlere sağlayacağı avantajlar ileriki yaşantınız için oldukça önemlidir. Bu nedenle boşanma davalarının da sizleri temsil edecek iyi bir boşanma avukatı sürece başlıyor olmanız gerekmektedir.

 Boşanma davalarında sizi temsil edecek bir boşanma avukatı dava konusuna ve davanın zorluğuna göre farklı fiyatlandırmalar ile hizmet vermektedir. Anlaşmalı boşanmalarda Ankara boşanma avukatı fiyatları farklı olurken, çekişmeli Boşanmalarda çocuk varsa, mal paylaşımı yapılıyorsa fiyatlandırmalar çok daha farklı ele alınmaktadır.

Anlaşmalı Boşanmalarda Boşanma Avukatının Önemi

Anlaşmalı boşanmalarda taraflar bir protokole imza atarak tek bir celsede evliliği sona erdirme ektedir. Bu davalara konu olan protokoller tarafların boşanma sonucunda elde edecekleri hak ve yükümlülükleri içermektedir.  Boşandıktan sonra farklı uyuşmazlıkların ortaya çıkmaması için bir boşanma avukatı ile bu süreci tamamlıyor olmanız çok önemlidir. Çünkü boşanma dönemleri kişilerin mantıktan uzak duygusal olarak hareket ettikleri dönemlerdir. Bu nedenle boşandıktan sonra vermiş olduğunuz kararlardan pişman olmamak adına tüm prosedürlerin ve protokollerin bir boşanma avukatı eşliğinde hazırlanıyor olması sizlerin avantajına olacaktır. Ankara boşanma avukatı ile anlaşmalı boşanmalarda en doğru adımları atabilirsiniz.