Erzincan Bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır seçim çalışmalarını son olarak Halitpaşa Caddesinden Cumhuriyet meydanına gerçekleştirilen görkemli bir yürüyüşle tamamladı.

 Binlerce Erzincanlının katıldığı mitingde konuşma yapan Bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır 31 Martta değişimin olacağını ve kazanan Erzincan’ın olacağını söyledi. 

Bağımsız Aday Çakır “Kıymetli hemşerilerim değerli Erzincanlılar hanımefendiler beyefendiler sevgili gençler geleceğimizin istikbali olan evlatlarımız çocuklarımız sizlere şahsın ve benimle birlikte 39 gündür Erzincan'a hizmet etmek için yol yürüyen gönüllü arkadaşlarım adına e n kalbi enişten duygularımla selamlıyorum.

Bu yola ilk çıktığımız gün bir avuç arkadaşlar düşünerek taşınarak Erzincan'da geleceğin Erzincan’ını inşa etmek için çıktığımızda halk arkamızdan yürür mü gençler bizimle beraber olur mu kadınlar arkamızdan yürür mü yaşlarımız arkamızdan dua eder mi Erzincan'da yaşayan bütün kesimlerden ayrım yapmaksızın herkesin gönlüne dokunabilir miyiz diye birbirimize sorduk. Ama bugün Allah'a Hamd etti ediyorum şükrediyorum. Şu meydanda gördüğüm tablo içerisinde Erzincan’ı oluşturan bütün kesimlerin olduğunu yaşlıların olduğunu kadınların olduğunu gençlerin olduğunu çocuklarının olduğunu Alevi kardeşlerimizin olduğunu Sünni kardeşlerimizin olduğunu görünce diyorum ki iyi ki bu yola çıkmışız. İyi ki sizden hislerini duygularını tercüman olmuşuz çünkü Erzincan bunu fazlasıyla hak ediyor sizler bizim başımızın tacısınız.

AK Parti Milletvekili Serkan Bayram, Papa ile Buluşarak Dünya İçin Barış ve Adalet Çağrısı Yaptı AK Parti Milletvekili Serkan Bayram, Papa ile Buluşarak Dünya İçin Barış ve Adalet Çağrısı Yaptı

Erzincan'a geçmişten bugüne birbirimizi dinleyerek birbirimizi anlayarak birbirimizin fikirlerini düşüncelerine inançlarına değer vererek saygı duyarak bu günlere getirdik. Bugün geldiğimiz noktada şuradaki birliktelikte daha da ileriye taşımanın artık bir ihtiyaç olduğu ortaya çıkmıştır ondan dolayı dün olduğu gibi bugün bugün olduğu gibi yarın gece demeden gündüz demeden yağmur demeden yağış demeden hep birlikte çalışacağız inşallah. Birbirimize güvenecek birbirimize inanacak kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz ve inanıyorum ki yarın sandıktan çıkan netice ile birlikte Erzincan’ın üzerindeki bulutlar kalkacak Erzincan bugün olduğu gibi Güneşli ve açık bir hava ile buluşacak inşallah. Diye konuştu.