Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’dan Kurban Bayramı Mesajı Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’dan Kurban Bayramı Mesajı

Erzincan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Zeki Polat, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi. Bu buluşmada, Polat mesleğin önemini ve değerini anlatarak, mesleği düşünen öğrencilerin dikkat etmesi gereken noktaları tecrübeleriyle paylaştı. Kariyer planlamalarına rehberlik eden Polat, sadece meslek hakkında değil, hayat ve başarı üzerine de bilgiler verdi.

Başarının şifrelerini gençlerle paylaşan Polat, paradan önce itibar ve başarı elde etmek isteyen gençlere, yaptıkları işe aşkla yaklaşmaları gerektiğini vurguladı. İşini seven insanların hem mutlu hem de başarılı olabileceğini, kendi yaşamından verdiği örneklerle anlattı. Polat, samimi ve seviyeli bir atmosferde geçen sohbet sırasında, gençlere daha güzel bir gelecek adına büyük bir borcumuz olduğunu belirtti. Şahsı ve mesleği adına “ben mali müşavir olacağım” diyen her bir gencin yanında olacağı sözünü veren Polat, kendilerini gençlerle buluşturan, mesleğe ve odaya değer veren herkese teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Bu buluşmayı sağlayan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Yavuz'a, İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Suat Yıldırım'a, İşletme Öğretim Üyesi Doç. Dr. Salim Sercan Sarı'ya, Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tolga Ala'ya, Öğretim Üyesi Dr. Tevhit Kahraman'a, İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Müge Manga'ya ve Öğretim Üyesi Dr. Hilal Saadet Aktepe'ye Erzincan SMMMO adına teşekkürlerini sundu.

Erzincan Smmmo Başkanı Zeki Polat Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

Erzincan Smmmo Başkanı Zeki Polat Üniversite Öğrencileriyle Buluştu2

Erzincan Smmmo Başkanı Zeki Polat Üniversite Öğrencileriyle Buluştu3

Editör: Selçuk ÖZDEMİR