Erzurum Kuyumcular Odası Bilgileri

Erzurum altın fiyatları Kuyumcular Odası bilgileri için 0 (442) 215 34 15 numaralı telefondan iletişime geçebilir, talep ettiğiniz bilgileri alabilirsiniz. Kuyumculuk ile ilgili olan tüm alanlarda hizmet veren Erzurum Kuyumcular Odası, günümüzde internette en sık araştırılan konulardan biri haline gelmiştir.

Erzurum Kuyumcular Odası Başkanı

Erzurum Kuyumcular Odası Olağan Genel Kurulu 2022 yılında gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirilen bu kurul ile Erzurum Kuyumcular Odası Başkanı Özkan Koçak olarak seçilmiştir.

·        Genel Kurul'da divan başkanlığını Erzurum Demirciler Odası Başkanı Zekayi Kaplan’ın yaptığı bilinmektedir. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından iki liste halinde seçimlere geçilmiş, 256/322 kayıtlı üye oy kullanmıştır. Ömer Behiç Aslan 123, Özkan Koçak 133 oy alarak Kuyumcular Odası'nın yeni başkanı olmuştur. Başkan seçilen Koçak teşekkür ederek, "Hepimiz beraberiz ve beraber olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullanmıştır.

·        Seçimi bir hizmet yarışı olarak nitelendiren ve rakibi Behiç Aslan'a teşekkür eden Koçak, yaptığı konuşmada bu seçim ile birlikte sorumluluklarının arttığını, problemleri daha hızlı şekilde çözmeye çalışacaklarını dile getirmiştir.

·        Başkan Koçak, yeni dönemde tamamlanması gereken görevleri kuyumculuk üretimi için gerekli yasal çalışmaların tamamlanması, kamuoyu nezdinde sektörün tanımlanmasının sağlanması ve mücevherat için gerekli korumanın oluşturulması olarak sıraladı. Hizmetleri ile tüccarları ve zanaatkarları geleceğe taşımak istediğini dile getirmiştir.

Erzurum Kuyumcular Odası İletişim

Erzurum Kuyumcular Odası iletişim bilgilerine ulaşmak isteyen pek çok kişi bu konuda internette çeşitli platformlarda araştırma yapmaktadır. Rabia Hatun Mah. Taşmağazalar Cad. 205 Yakutiye, Erzurum adresinde yer almaktadır.

·        Erzurum Kuyumcular Odasının telefon numarası ise 0442 215 34 15 olarak bilinmektedir.

Erzurum Kuyumcular Çarşısı

Erzurum Kuyumcular Çarşısı yalnızca bu şehirde yaşayan insanlar için değil, turizm amaçlı geziler düzenleyen insanlar içinde ilgi çekicidir. Merkez Tebriz Kapı Semti Taş Mağazalar Caddesi'nde bulunan Kuyumcular Çarşısı alışveriş için oldukça uygundur.

Erzincan Kuyumcular Odası Altın Fiyatları

Erzincan altın fiyatları;

·        Tam altın: 7.193,19       

·        Yarım altın: 3.596,60     

·        Gram altın: 1.112,78     

·        Çeyrek altın: 1.798,30   

·        22 ayar bilezik:  1.006,99 olarak bilinmektedir.

Erzurum Kuyumcular Odası Telefon Numarası Nedir?

Erzurum Kuyumcular Odası’nın telefon numarası 0 (442) 215 34 15 olarak bilinmektedir.

Erzurum Kuyumcular Çarşısı Hangi Mahallede?

Erzurum Kuyumcular Çarşısı Rabia Hatun Mahallesinde yer almaktadır.

Erzurum Kuyumcular Odası’na ulaşmak istiyorsanız kendilerine ait konumu kullanabilir ya da telefon numaraları üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Dolar, euro, sterlin ve altın fiyatları canlı ekranı açmak için; https://bedavainternet.com.tr/kac-tl/ adresine tıklayın.