Birçok farklı ısıtma sisteminin üretimini ve kurulumunu yapan Isıtmax, uzun yılların deneyimi ile başarılı hizmet vermektedir. 1995 yılında çalışmalarına başlamış ve o günden bugüne hizmet anlayışını geliştirerek faaliyetlerini sürdürmüştür. Farklı alanlarda ısıtma sistemleri sunulmakta olup bunlardan bazıları şu şekildedir: Yerden ısıtma, hamam ısıtma, endüstriyel ısıtma, çatı ısıtma. Her bir ısıtma sisteminde kalite ön planda tutulmakta ve bu sayede ortamın efektif bir şekilde ısınmasına katkı sunulmaktadır.

Hamam Isıtma Sistemleri

Hamamlar Türk kültürünün geleneksel ögelerinden bir tanesidir. Asırlardır kullanımda olan hamamların ısıtma sistemlerinin çok özel ve yenilikçi olması gerekir. Genellikle geniş bir alan üzerinde kurulan hamamlarda Isıtmax tarafından sunulan ısıtma sistemleri kullanılabilmektedir.

Hamam ısıtma içerisine dahil olan iki farklı alt başlık bulunur. Bunlar;

·         Konut ve Villa Tipi Hamam Isıtma

·         Otel Tipi Hamam Isıtma

Belirtilen hamam ısıtma sistemlerinin her biri, teknolojik ve yenilikçi cihazları bünyesinde barındırıyor. Konut ve Villa Tipi Hamam Isıtma kapsamında; beton veya döşeme altından kablo ve şilteler aracılığıyla ısıtma işlemi gerçekleştirilmektedir.

Bunun yanı sıra Otel Tipi Hamam Isıtma kapsamında ise yerden hamam ısıtma sistemlerinin kullanıldığı görülmektedir. Mermer ve fayans altından kablo ile şilteler geçirilmektedir. Böylelikle ısıtma işleminde başarı elde edilmektedir.

Varil Isıtma Sistemleri

Varil Isıtma Sistemleri, Isımax tarafından hizmet sunulan alanlardan bir diğeridir. Endüstriyel ısıtma içerisinde yer almakta olup özellikle kimya fabrikalarında tercih sebebi olmaktadır. Bilindiği üzere kimya fabrikaları ve farklı endüstri kuruluşlarında hammadde kullanımı öncesinde ham maddenin belirli bir ısı derecesine ulaşması gerekir.

Varil ısıtma ceketi, kabin tipi varil ısıtma ve kemer tipi varil ısıtma olacak şekilde 3 farklı varil ısıtma sistemi sayesinde ham maddeler istenilen sürede belirlenen ısı ve akışkanlık seviyesine ulaşır. Isıtmax, farklı güç ve değerlerde varil ısıtma cihazlarını tasarlayarak üretimini gerçekleştirebilir.

Pek çok ısıtma sistemiyle sektörde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran https://www.isitmax.com/, kaliteli standartlarının üzerindeki cihazlarıyla hizmet vermeye devam etmektedir. Isıtma sistemleriyle ilgili daha fazla bilgi için markanın web sitesi ziyaret edilebilir ve ürünlerin satın alma işlemleri için destek alınabilir.