Seni Görüyorum Film Konusu ve Oyuncuları..! Seni Görüyorum filmi, 13 Mart 2019 günü film severler ile buluşmuş olan dedektif, gerilim ve dram temalı bir sinema filmdir. Başrolde Helen Hunt, Jon Tenney ve Judah Lewis birlikte rol alıyor.

Çok vakit kaybetmeden Seni Görüyorum filmi hakkında bilgileri verelim. İşte Seni Görüyorum film konusu, oyuncu kadrosu ve diğer tüm detayları!

Orijinal İsmi: Wild
Türkçe İsmi: Seni Görüyorum
IMDb Puanı: 6,8 / 10
Yapım yılı: 2019
ilk vizyon tarihi: 13 Mart 2019
Yaş Sınırı: –
Yönetmeni: Adam Randall
Senarist: Devon Graye
Yapımcı: Matt Waldeck
Yapım Şirketi: Bankside Films, Head Gear Films, Quickfire Films, Zodiac Features
Başrol Oyuncuları: Helen Hunt, Jon Tenney, Judah Lewis
Türü: Dedektif, Gerilim, Dram
Yapım Ülkesi: ABD

Seni Görüyorum Film Konusu 
Seni Görüyorum filmi, on yaşındaki Justin Whitter’ın bisiklet sürerken bilinmeyen bir güç tarafından kaçırılmasıyla başlar. Dedektif Greg Harper, olayın baş dedektifi olarak atanır ve Yardımcı Dedektif Spitzky tarafından yardıma çağrılır. Olay yerinde bir yeşil cep bıçağı bulunur ve bu, 15 yıl önce hapishaneye gönderilen Cole Gordon adlı bir adam tarafından işlenen bir dizi kaçırma olayına bağlanır.

Greg ve Spitzky, Gordon’ın yeni bir kaçırma olayı ışığında yargılamada haksızlık talep ettiğini öğrenir. Gordon’ın iki hayatta kalan kurbanından biri olan Tommy Braun ile konuşmaya giderler, ancak onu gördüğünde histerik bir hal alır. Greg’in eşi Jackie, yakın zamanda bir ilişki yaşamıştır ve bu da tek çocukları Connor’ın ona karşı duygusal olumsuzluk yaşamasına neden olur. Ailenin evinde gizemli olaylar meydana gelir ve sonunda Connor, kaçırılan Justin Whitter’ın annesi ile karşılaşır. İlginç bir dizi olayın ardında yatan gerçek, ailenin içindeki gizli tehlikenin ortaya çıkmasına neden olur.

Jackie’nin eski sevgilisi Todd, onu ziyaret eder ve ilişkilerine devam etmesini teşvik eder. Ancak bir dizi olayın ardından Todd öldürülür ve şüphe Connor’a yönelir. Ancak film ilerledikçe, gerçek olayların evin içinde saklanan iki evsizin, Mindy ve Alec’in elinden çıktığı ortaya çıkar. Bu evsizler, aileyi çıldırmış gibi hissettirmeye çalışan bir dizi olayı planlamışlardır. Sonunda, gerilim ve ihanet dolu bir dizi olayın ardından, Greg’in geçmişi ve kaçırma olayları arasındaki bağlantı açığa çıkar ve trajik sonuçlar doğuran bir çatışma yaşanır.

Musul Kültür Sanat Evi temsilcilerinden AK Parti ziyareti Musul Kültür Sanat Evi temsilcilerinden AK Parti ziyareti

Seni Görüyorum filminin yönetmen koltuğunda Adam Randall oturuyor. Senaryosunu ise Devon Graye kaleme aldı. Filmin başrollerinde Helen Hunt, Jon Tenney ve Judah Lewis yer alıyor. Filmin yapımcılığını Matt Waldeck yapıyor. Filmde oynayan bütün oyunculara alt kısımdan ulaşabilirsiniz. Seni Görüyorum filminin fragmanlarını da hemen onun altından izleyebilirsiniz.

Seni Görüyorum Filmi Ne Zaman Vizyona Girdi?
Seni Görüyorum filmi, 13 Mart 2019 günü gösterime girdi.

Oyuncu Kadrosu
Seni Görüyorum filminin oyuncuları şu şekildedir;

Helen Hunt – Jackie Harper Karakteri
Jon Tenney – Greg Harper Karakteri
Owen Teague – Alec Karakteri
Judah Lewis – Connor Harper Karakteri
Libe Barer – Mindy Karakteri
Gregory Alan Williams – Spitzky Karakteri
Erika Alexander – Lieutenant Moriah Davis Karakteri
Allison King – Officer Grace Caleb Karakteri
Adam Kern – Window Repairman Karakteri
Jeremy Gladen – Tommy Braun Karakteri
Teri Clark – Mrs. Braun Karakteri
Nicole Forester – Mrs. Whitter Karakteri
Sam Trammell – Todd Karakteri