Milliyetçi Hareket Partisi'nden Refahiye Belediye Başkan adayı olarak belirlenen isim, Cumhur İttifakı çerçevesinde alınan kararla aday gösterilmemişti. Ancak, MHP'nin aday çıkarmama kararına rağmen, beklenmedik bir gelişme yaşandı. MHP adayı olarak belirlenen Fatih Kök, Büyük Birlik Partisi'nden aday olduğunu duyurdu.

Büyük Birlik Partisi'nin Refahiye Belediye Başkan Adayı Fatih Kök, yapmış olduğu açıklamada" Değerli Hemşehrilerim;
Hep birlikte daha iyiye ve daha ileriye şiarıyla çıktığımız bu kutlu yolda, hemşehrilerimin talep ve tavsiyeleri başımın üstündedir. Artık zamanı gelmiştir. Sevgiyle yürüyeceğiz, gizli ve sırlı duayı arayacağız. Gücümüzü makamdan değil, halktan alacağız. Hak olanı konuşup, hakkı tutup kaldıracağız. Refahiye'ye söz veriyorum; önümüze konulan hedefe ayırmadan ve ayrıştırmadan yürüyeceğimize söz veriyoruz. Gerek burada yaşayan gerekse gurbette yaşayan tüm hemşehrilerime saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum." dedi.

417552773 1771316236700752 1576961122586233231 N

Erzincan’da feci kaza: 5 yaralı Erzincan’da feci kaza: 5 yaralı

Fatih Kök Kimdir ?

Fatih Kök, 2 Kasım 1978 tarihinde Erzincan'ın Refahiye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Refahiye'de tamamladı. Üniversite eğitimine Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde başlayıp lisans derecesini aldıktan sonra, Sakarya Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi bölümünde yüksek lisansını tamamladı. Ayrıca, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi İşletme bölümünde ikinci bir yüksek lisans derecesi elde etti.
1998 yılında Ziraat Bankası'nda göreve başladı ve çeşitli kademelerde görev aldı. Halen 13 Şubat Ziraat Bankası'nda Şube Yöneticisi olarak görev yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.