Ticari faaliyetlerinde kullanılan belgeleri saklamak için işletmeler çelik dosya dolabına ihtiyaç duymaktadır. Bu dosya dolapları , devlet kuruluşları , muhasebe ve avukatlık büroları , sigorta şirketleri ve daha bir sürü yerlerde kullanılır. Bu dolapların içinde evraklarınızı ve klasörlerinizi güvenle saklama imkanı sağlayacak bir ortam oluşturmaktadır. Çalışma ortamındaki dağınıklığı ortadan kaldırmaya yarayacaktır. Evraklarınızın ve dosyalarınızın kaybolmasının önüne geçmiş olursunuz.

Dosya dolabı satın alırken rafların taşım kapasitesine dikkat etmek gerekir. Çelik dosya dolabı modelleri için yandaki bağlantıya tıklayınız. Eskiden ahşaptan yapılan bu dolaplar sağlamlık konusunda sınıfta kalmıştır. Günümüz koşullarında metalden yapılan bu dolaplar dışarıdan alınan darbelere ve yangına karşı dayanıklıdır. Bu dolaplar sayesinde evraklarınızı uzun süre koruma olanağı sağlamış olursunuz. Dosya dolapları 4 raf 5 gözden oluşmaktadır. Bu rafların taşıma kapasitesi genellikle 45 – 50 kg arasındadır. Bu dolaplarda raflar standart olarak 4 tanedir. Bu raf sayısını isteğinize göre arttırıp ya da azaltabilirsiniz. Dolaplar genellikle RAL 7035 GRİ renkle üretilmektedir. Kalın sactan üretilen ürünler malzeme dolabı modellerinde yoğun olarak tercih edilir. Genellikle renkleri bilindiği üzere mavi renktir. Çelik malzeme dolapları yaklaşık 100 kg taşıma kapasitesine sahiptir.

Dosya dolaplarının dışında en çok tercih edilen dolaplar soyunma dolaplarıdır. Genellikle spor salonları ve şantiyelerde tercih edilmektedir. Bu dolaplara genellikle kıyafet değişikliği olan yerlerde kullanılır. Böyle yerlerde genellikle soyunma dolabına ihtiyaç duyulmaktadır. 6'lı soyunma dolabı fiyatları için yandaki bağlantıya tıklayınız. Bunun için soyunma dolaplarına yönelirler. İhtiyaçlarını en güzel şekilde karşılayan bu dolaplar müşterinizi ve çalışanlarınızı memnun etmeye yarayacaktır. Dolaplar 0.7 mm sactan üretilmiştir. Bu sayede dışarıdan alınan darbelere karşı sağlam ve şantiye koşullarına uygundur. Çelik soyunma dolabı modellerinde elektronik şifreli kilit, asma kilit veya anahtarlı kilit kullanılmaktadır.

Atölye ve tamirhane ortamlarında ise genellikle takım arabası kullanılır. Tekerlekli ve çekmeceli olması kullanıcı açısından oldukça avantajlıdır. Bunun nedeni iş yerinde çok kolay bir şekilde yer değiştirmesinden kaynaklanır. Sabit bir yerde çalışma yapılması için de çalışma tezgahı modelleri oldukça yoğun olarak kullanılır. Profil çalışma tezgahları çekmeceli panolu ve takım askı panolu olarak üretilir. Alt kısımda ister seyyar raf ister seyyar araba gibi bir çok alternatife sahiptir. Metal keson olarak da kullanılır. Ofislerde keson dolapların kullanımı metal olması ve yangına karşı dayanıklı olması nedeniyle oldukça yoğun kullanılır.

Çekmeceli ürün gruplarına harita plan dolabı modelini de katabiliriz. Harita plan dolapları çekmeceli ve merkezi kilitlidir. Haritalar, plan ve projelerin saklanması için oldukça yoğun olarak harita dolabı kullanılır. Ayrıca çekmeceli ürün gruplarına kartoteks dolabı veya klasör dolabı modelini de katabiliriniz. 4 çekmeceli kartoteks dolapları en tercih edilen ürünlerdir. Yaklaşık 1.30 cm yüksekliğe sahiptir. Teleskopik raylı veya rulmanlı olarak üretilir.

Bu dolapları uygun fiyata almak istiyorsanız internetten araştırma yapmanız gerekir. Ucuz metal dolap modelleri için yandaki adrese ulaşınız. En uygun fiyatı bulmak için üreticiden satın almak gerekir. Bunun için size Engin Metal Dolap firmasını önerebiliriz. Bu firma yıllardır bu sektöre emek vermiş ve size uygun fiyatlı dolapları temin edecektir. Daha fazla modele sahip olan bu firmanın internet sitesine girip daha farklı modelleri inceleyebilirsiniz.

Satın almadan önce firma ile iletişime geçip aklınızdaki soruları sorup bilgi alabilirsiniz. Firmaya ulaşmak için e-mail yoluyla ya da telefonla irtibata geçebilirsiniz. Size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Uygun fiyat ve yüksek kaliteyle dolap almak istiyorsanız Engin Metal’i tercih edebilirsiniz.