Geçmişte geniş yer kaplayan dekorasyon trendlerini günümüzde evinizde yansıtmak isteyebilirsiniz. 1920-1950 dönemlerinde sıklıkla kullanılan mobilya ve aksesuarlar da günümüzde geniş yer kaplayan tarzlardan biridir. Eskiye duyulan özlemi modern tasarım ile birleştiren vintage tarzı sayesinde aradığınız dokuya ulaşabilirsiniz.

Yatak odasında her kullanıcının görmeyi istediği görüntü farklıdır. Bazıları için yatak odası sadece uyumaya yönelik olduğu için son derece sade bir şekilde dekore edilir. Şık ve tarihsel bir doku arayanlar ise tercihini vintage yatak odalarından yana kullanır.

Genel olarak vintage yatak odaları eskimiş görünümlü tasarım detayları ile kullanıcı karşısına çıkar. Günümüzde de vintage yatak odalarında ahşaplardan ve süslemelerden oluşan detaylara yer verilir. Ancak günümüzde işleme şekilleri farklı bir biçimde karşınıza çıkar. Daha az işleme ve ahşap detayının bulunduğu yeni nesil vintage yatak odalarında aradığınız dokuları bulabilirsiniz.

Bazı vintage yatak odalarının ahşap kısımları yeni nesil ürünlerin yanı sıra daha eskitilmiş seçenekler de sunabilir. Genel olarak vintage özelliği taşıyan yatak odalarının bütününde bu tarz detaylara yer verilir. Buna göre vintage yatak odaları ahşap ve eskitilmiş desenlerle karşınıza çıkar.

Vintage Yatak Odası Dekorasyonu

Modern tasarım ile geleneksel yapıyı bir araya getirmek isteyenler tercihini vintage yatak odalarından yana kullanıyor. Vintage tarza uygun mobilya ve aksesuar bulunduran mağazalar sayesinde hayalini kurduğunuz dekorasyona ulaşmanız çok kolay.

Vintage yatak odası dekorasyonu yaparken odanın bütünlüğünü korumak için rustik perdelerden yardım alabilirsiniz. Yatak odasındaki malzemelerle bütünlük sağlayan ürünlere uygun renk ya da yakın tonları tercih edebilirsiniz. Vintage koleksiyona ek olarak sade bir görünüm arıyorsanız daha hareketsiz seçeneklere yönelebilirsiniz.

Vintage yatak odanızı dekore ederken odaya uyum sağlayan dekoratif ürünler tercih edebilirsiniz. Burada zevkinize göre dizayn etmek için vintage saat, duvar tabloları ve aynalardan destek alabilirsiniz. Yatak odası takımı ile birlikte kullanacağınız pek çok sandalye, koltuk ya da minderi de vintage tarza uygun olarak seçmek isteyebilirsiniz. Bu noktada ölçülü bir vintage görünüm oluşturmak için en az birini seçmeniz yeterli olacaktır.

Vintage tarza sahip ürünler ve daha fazlası için https://www.wehomy.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.