Akyapı tarafından hayata geçirilen Ticarethane projeleri sayesinde Türkiye'nin en metropol şehrinde, hayal ettiğiniz ticarethaneye sahip olmak çok daha kolay hale geliyor! Bugüne dek tamamlanmış olan projeler ile müşterilerine güven vermeyi başaran Akyapı, birçok farklı projenin üzerinde çalışmaya devam ediyor.  Bu sayede farklı istek ve ihtiyaçları başarılı şekilde karşılayacak projeler arasından tercih yapmak hem daha keyifli hem de daha kolay hale geliyor!

Ön Satışta Olan Ticarethane Hadımköy Projesi ile Hayallerinize Bir Adım Yaklaşın!

Ticarethane İstanbul projeler arasında bulunan ve Hadımköy yolu ana caddesi üzerinde yer alan Ticarethane Hadımköy, 208.816 metrekarelik inşaat alanı ile farklı ihtiyaçları başarılı şekilde karşılayabilecek nitelikte tasarlanıyor. 115 metrekareden, 34.500 metrekareye kadar birleştirilme özelliğine sahip olan Ticarethane Hadımköy Projesi, her ihtiyaca uygun büyük metrekareler ile tasarlanmış olması sebebiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Ticarethane Hadımköy Projesi’nde tavan yükseklikleri 7 metre olacak şekilde hayata geçiriliyor. Projede imalathane, teknik alan, sığınak, otopark, gri su sarnıcı, jeneratör gibi birçok farklı olanak da sunuluyor.

Başakşehir’de Ticaret Yapmak İsteyenlere: Ticarethane Başakşehir Projesi

Akyapı tarafından hayata geçirilen ve ön satışta olan Ticarethane Başakşehir Projesi, 250 bin kişiye istihdam sağlayan İkitelli OSB’nin yanında yer alıyor olması sebebiyle projeler arasından öne çıkmayı başarıyor. 135 adet bağımsız bölüm bulunduran ve toplamda 54.231 metrekare inşaat alanına sahip olan Ticarethane Başakşehir Projesi, her ihtiyaca uygun metrekareler sunması sebebiyle ilgi görüyor.

İstanbul ticaret yapmak için en uygun şehirlerden biridir. Türkiye'nin değil dünyanın en metropol şehirlerinden biri olarak değerlendirilen ve her geçen gün daha kalabalık bir nüfusa sahip olan İstanbul’da ticaret yapmak için kendinize uygun bir yer bulmanız önemlidir. İstek ve ihtiyaçlarınızı başarılı şekilde karşılayacak ve ticaretimizde olanak sağlayacak bir yer bulmak ise her zaman çok kolay olmayabilir.

Nüfusun ve buna bağlı olarak ticarethanelerin her geçen gün artmakta olduğu İstanbul'da hayal ettiğiniz iş yerini Akyapı aracılığıyla bulabilirsiniz. İnşaatı devam eden ve tamamlanan birçok projeyi hayata geçiren Akyapı, ticaret yaparak kazanç elde etmek isteyenlerin tercihi olmayı başarır!

Dudullu Ticarethane ile Hayal Ettiğiniz İş Yerine Sahip Olun!

Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’nin ortasında yer alan Dudullu Ticarethane Projesi, Dudullu OSB’nin içerisinde yer alan tek parsel olması sebebiyle Ticarethane İstanbul projeleri arasında bulunan en dikkat çekici proje olmayı başarıyor. 80 metrekareden başlayan ve 47.985 metrekareye kadar birleştirilme özelliğine sahip olan Dudullu Ticarethane Projesi, İstanbul’da ticaret yapmak isteyenlerin tercihi olmayı başarıyor. Her ihtiyaca uygun olarak sunulan büyüklükler ve birbirine sirkülasyon sistemi ve köprüler ile bağlı olan bloklar; imalathane, teknik alan, otopark, sığınak ve jeneratör gibi olanaklara da yer veriyor. Dudullu Ticarethane Projesi İstanbul Havalimanı’na 75 ve Sabiha Gökçen Havalimanı’ma 20 km uzaklıkta yer alması sebebiyle de ulaşım konusunda önemli bir pratiklik sunuyor.

Hafız Vali, “Hafız Kal” yarışmasının birincisi oldu Hafız Vali, “Hafız Kal” yarışmasının birincisi oldu