AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığınca Doğu, Güneydoğu ve Akdeniz Bölgeleri milletvekilleri ile ekonomi istişare toplantısı düzenlendi. Toplantı, AK Parti Ekonomi İşleri Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya katılan isimler arasında AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman da yer aldı.

Toplantıda, Milletvekili Karaman Erzincan’da planlanan ve devam eden yatırımlar hakkında bilgilendirme yaptı. Konuşmasında, Erzincan'ın taleplerini, devam eden yatırımları ve bölge halkının beklentilerini dile getirdi. Karaman, yatırımcıların, esnafların ve hemşehrilerinin taleplerini ve önerilerini ilettiklerini belirtti. Ayrıca, bu yatırımların hız kesmeden devam etmesi ve bir an önce sonuçlandırılması konusunda gerekli görüşmelerin yapıldığını vurguladı.

Mustafa Sarıgül’den Kurban Bayramı Mesajı Mustafa Sarıgül’den Kurban Bayramı Mesajı

Toplantıya ilişkin açıklamasında Karaman, "AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nihat Zeybekçi Başkanlığında, Doğu, Güneydoğu ve Akdeniz Bölgeleri milletvekilleri ile birlikte ekonomi ile ilgili istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Erzincan'ın taleplerini ve yatırımlarını bir bir anlattık. Hemşehrilerimizin, yatırımcılarımızın, esnaflarımızın taleplerini ve önerilerini ilettik ve değerlendirdik. Yatırımlarımızın hız kesmeden devam etmesi ve bir an önce sonuçlandırılması konusunda gerekli görüşmeleri yaptık. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Erzincan yatırımda atağa devam edecek" dedi.

Erzincan Yatırımları Masaya Yatırıldı2

Editör: Selçuk ÖZDEMİR