Sonbaharın gelişiyle orijinal erkek parfüm çeşitleri de sıklıkla araştırılan konular arasına girmiştir. Çiçeksi ve freş kokuların daha çok tercih edildiği yaz aylarından, odunsu ve baharatlı notalara sahip sonbahar kokuları daha fazla tercih edilmeye başlanmıştır. Erkekler için sonbahara uygun erkek parfüm seçimi listesini sizler için derledik. Aralarından en uygun olan ve sizi yansıtan kokuyu rahatlıkla bularak mevsim boyunca severek kullanabilirsiniz.

Orijinal Erkek Parfümler

Sonbahar parfüm çeşitleri, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da çeşitliliğiyle dikkat çekmektedir. En özel ve en uygun notaların bir araya getirilmesi sonucu kalıcı ve orijinal erkek parfümler ortaya çıkmaktadır. Hemen hemen her tarza ve çeşitli yaş gruplarına uygun olan bu parfümler ile sokak stiline, ofis şıklığına veya şık bir yemek davetine parfümünüzle eşlik edebilirsiniz. Parfüm yorumları ve analizlerine göre en çok tercih edilen ve kokusuyla birçok kişinin beğenisini toplayan erkek parfüm önerilerine şu şekilde rastlamak mümkündür;

·        Bleu De Chanel

Sonbahar parfüm çeşitleri arasında odunsu notalara sahip olan bu parfüm sonbaharın en gözde parfümlerinden biridir. Klasikleşmiş koku haline gelen bu parfüm misk, sandal ağacı, turunçgil ve zencefil gibi geçiş notalarıyla da kalıcı ve etkileyici bir kokuya dönüşmektedir. Oldukça fazla hayranı olan bu parfüm teninizde uzun süre boyunca kalarak enerjinizi artıracaktır.

·        Dior Sauvage

Sonbahara en uygun erkek parfümleri arasında Dior Sauvage öne çıkmaktadır. Baharatlı koku çeşitleri arasında olan bu parfüm karabiber, lavanta ve bergamot aromalarıyla bütün hale gelmiştir. Tek bir sıkmada bile anlayabileceğiniz etkisi sizleri büyüleyecek ve vazgeçilmez kokunuz olacaktır. Bu koku ile rahatlıkla her ortamda bulunabilir, Dior Sauvage’nin asaletini teninize yansıtabilirsiniz.

·        Mr. Burberry

Uzun yıllar boyunca piyasa bulunan ve parfümleriyle beğeni kazanan Burberry markası, erkekler için özel ürettiği sonbahar parfüm çeşitleri ile de geniş kitlelere hitap etmektedir. Londra tarzını yansıtan Mr. Burberry, odunsu ve baharatlı parfüm türlerindendir. Aynı zamanda ferah etki bırakan notalarıyla da boğucu olmayan ikonik bir parfüm olmayı başarmıştır. Şık şişesi ve tasarımlarıyla da hafızalardan silinmeyecektir.

·        Ermenegildo Zegna Javanese Patchouli

6 yılda 89 milyon yolcuya hizmet 6 yılda 89 milyon yolcuya hizmet

Sonbahar parfüm çeşitleri arasında adı belki nadir bilinen ama ender bir koku olan bu parfüm zıtlıklar üzerine kurulmuştur. Keskin bergamot notlarına karşılık toprak yosunu, paçuli, reçine ve pembe biber gibi nota esanslarıyla ortaya mükemmel bir koku çıkmaktadır. Sonbahara oldukça uygun olan markanın kokusu, parfüm yorumları ile de anlaşılacağı üzere mutlaka denenmesi gereken parfümler arasında yerini almaktadır.

·        Versace Eros

Şüphesiz tüm parfüm çeşitleri arasında adından sıkça söz ettirmiş ve hemen hemen herkes tarafından bilinen Versace Eros, sonbahar parfüm çeşitleri arasında da bizlere göz kırpmaktadır. Zengin ve bir o kadar da zarif kokusuyla sıkıldığı andan itibaren dikkatleri üzerine çekecektir.

·        Giorgio Armani Code

Kendisi bir marka haline gelen bu parfüm, sonbahar parfüm çeşitleri arasında en özel kokulardan biri haline gelmiştir. Odunsu notaları ve harmanlanmış bitki ve çiçek aromalarıyla da sonbahara oldukça uygundur. Orijinal parfüm fiyatları arasında performans ürünü olan Armani Code, sıkça tercih edilmektedir.