Yenilikçi ve genç tarz saat modelleri denilince akla ilk gelen markalardan biri olan Guess en farklı modelleri ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Saat markalarının yenilikçi ve güncellenmiş modellerine bakıldığında bu modellerin teknoloji destekli modeller olduğu görülmektedir. Guess markasının yeni modellerinde de bu teknoloji dokunuşunu görmek mümkün olmaktadır.

Fraklı bakış açısıyla saat modellerinde genç ve dinamik bir ruh yakalamayı başaran Guess markası bu konuda rakiplerinden bir adımda önde bulunmaktadır. Moda ile saat ruhunu bir araya getiren bu modeller yoğun olarak tercih edilen modeller arasında bulunuyor. En şık ve en tarz saat modellerine ulaşmak isteyenler bunun için Guess markasını tercih edebilirler. Böylece sadece giyim ürünleri ile değil saat modeliniz ile de kendi tarzınızı en güzel şekilde yansıtmış olursunuz.         

Guess Saat Kadın ve Erkek

Guess markasının kadın ve erkekler için tasarlamış olduğu modeller ruh olarak aynı görünüm olarak birbirinden değişik tasarlanmıştır. Bu saat modelleri klasik İtalyan tarzından moderne geçişi yansıtan saat modelleri olarak karşımıza çıkmaktadır. https://www.saatvesaat.com.tr/marka/guess sayfasınız ziyaret ederek tüm bu modelleri inceleyebilirsiniz.