Verimlilikte Google Workspace yeni dönemin anahtarı olabilir. Birçok uygulamayı tek bir platfoemda birleştiren Google Workspace bulut tabanlı alt yapısı ile her yerden erişim imkanı saglar. Döküman oluşturma ve paylaşma, işbirliği ve planlama gibi birçok avantaj sağlar. İş süreçlerini optimize etmek için oldukça tercih edilen Google Workspace iş dünyasında rekabet avantajı da sağlamaktadır.

Sunmus olduğu araçlar sayesinde ekip üyeleri sorunsuz iletişim kurar. Erişim kolaylığı sayesinde esnek çalışma imkanı sunar. Özellikle aynı belge üzerinde aynı anda çalışma imkanı sunması sebebiyle ekip içi işbirliğini artırır. Google Workspace güvenlik için sunduğu çözümler ile de verilerinizi daima güvende tutar.

Google Workspace ile Daha Etkili Çalışın

Verimliliğinizi artırmak için Google Workspace ile iş süreçlerinizi optimize etmeye hazır olun. İşlerinizi hızlandırmak için aynı belge üzerinde ekip üyeleri ile çalışabilir ve geri bildirim atabilirsiniz. Google Workspace mobil uyumlu arayüzü sayesinde istediğiniz yerden çalışma imkanı sunar.

Milli Piyango'da büyük ikramiye tutarı belli oldu Milli Piyango'da büyük ikramiye tutarı belli oldu

Esnek çalışmaya uygun harika bir araçtır. Toplantı, sohbet, belge paylaşımı gibi sunduğu özellikler ile iletişiminizi kolaylaştırır. Google Workspace aynı zamanda işletmenizin ihtiyacına uygun paketler sunar. Bu nedenle hem büyük hem de küçük işletmeler için kullanıma uygundur. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kurulumu ve kullanımı basittir. Peki verimliliğinizi artıracak Google Workspace uygulamaları nelerdir?

İşbirliği Sunan Google Workspace İş Uygulamaları Nedir?

 Google'ın işbirliği ve iletişim için sunduğu Google  Workspace iş uygulamalarına göz atalım.

●     Kurumsal Gmail Hesabı: Google Workspace tarafından sunulan Gmail bir E-posta hizmetidir. Kendi alan adınızı özelleştirebilirsiniz.

●     Google Meet (Toplantı): Takvim ile de senkronize olan bu uygulama toplantı ve video konferans için kullanılan bir Google hizmetidir.

●     Google Chat: Kullanıcılar arasında iletişimi kolaylaştıran anlık mesajlaşma uygulamasıdır. Diğer araçlar ile entegre çalışır.

●     Google Calendar (Takvim): Kişisel ve iş takviminizi yönetebileceğiniz bir uygulamadır.

●     Google Drive: Dosya depolama ve bu dosyaları ekip üyeleri ile paylaşma imkanı sunan Google Drive işletmenizde işbirliği yapma imkanı

●     Google Docs (Dokümanlar): Ekip üyelerinin aynı belge üzerinde işbirliği yapması sağlayan Google Docs, çevrimiçi belge oluşturma ve düzenleme aracıdır.

●     Google Sheets (E-Tablolar): veri girişi, analiz ve grafik oluşturma gibi alanlarda kullanılan bu araç çevrimiçi elektronik Posta'ya hizmetidir.

●     Google Slides (Slaytlar): Herhangi bir cihazdan internete bağlı olarak kullanılan Google Slides çevrimiçi sunum oluşturma ve paylaşma aracıdır.

●     Google Forms (Formlar): Kullanıcıların kolay bir şekilde anket ve formlar oluşturabilmesi için sunulan Google Forms ile geri bildirimleri analiz etmek çok daha kolay.

●     Google Sites (Siteler): İşletmeniz için kolay bir şekilde web site hazırlamanız için sunulan Google Sites ile web sitenizi hazır şablonlar kullanarak dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

●     Google Keep (Not Defteri): Not alma uygulaması olan Google Keep ile hatırlatıcılar ekleyerek hiçbir önemli bilgiyi kaçırmazsınız.