26.Dönem Erzincan Milletvekili Sayın Sebahattin Karakelle'den Nehaber24'e ziyaret Ziyarette açıklamada bulanan Karakelle, "Öncelikle Selçuk bey sizi tebrik ediyorum, geciken adalet adaletsizlikti geciken ziyarette dostu ihmaldir ben hakikaten sizi ihmal ettim bugün onu telafi ediyorum bugün ziyaretinize geldim. Çünkü siz nehaber24 olaraktan bir ömür veriyorsunuz. Kurulduğunuz bugünden bu yana Erzincan’ınımızın gören gözü işiten kulağı konuşan dilisiniz ben bunu siyasi hayatımda defaten buna şahit olmuş bir kardeşinizim. Dolayısıyla Nehaber24 olaraktan da bahtını açık eylesin bugün böyle bir dost ziyareti benimki.

Bu güne mahsus olaraktan da bugün birde Erzincan’ımızda ben onlara Mahalle Parlamenterleri diyorum muhtarlarımıza bugün muhtarlarımızın günü Sayın Valimiz Sağ olsunlar kendini de çok teşekkür ediyorum o da buradaki Merkez ve köylerdeki muhtarlarımızla birlikte bir yemeğe davet etti katıldık muhtarlarımıza muhtarlarımızın da bu muhtarlar günü de tebrik ediyorum" dedi

Ayrıca gündeme dair açıklama yapan Karakelle son günlerde yaşanan üzücü hadiselerde hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi.