Bir kızımızı hunharca katlederler, adam ben bilmem hangi hocanın torunuyum ama kimse kadın fetvalarını bana anlatamaz, der faturayı dine keser.

Bir oluşumda bir anormallik olur, bin yıllık akımları ona kurban ederiz.

Şerefsizin biri istismarda bulunur sözde dini yapıda, din bunu recm edin derse bağnazlık der, adam orda yapınca dine mal ederiz.

Evin içinde cinayet işleniyorsa binanın suçu ne?

Artık yeter; haddi olanda olmayanda Allah için bir araya gelip devletine dua edip Rabini zikredenlerden elini, dilini çeksin.

Kadın yolda yürür, densiz saldırır, şizofren, aynı hareketi tesettürlü yapsa gerici bağnaz, adam cübbe giyer, Atatürk Türkiye si, eşcinselliğe modern yaşamın gereksinimi olarak saygı diye sunulur.

Peki, Senelerce güneydoğuda PKK nın tüm baskılarına rağmen, bölgede devleti terk etmeyen meşayıhlara sırf yapı genişledi diye saldırmayı hak görenler. 
Bu adamlara  bir taraftan örgüt, diğer taraftan sözde vatanseverler saldırıyor.

Soru: bu adamlar ne yapsın?

Bin yıllık bir yapı devletin hep yanında olup bedel ödemiş insanlar, kimi Sarıkamış şehiti kimi kop gazisi kimi Balkan şehiti kimi Rus esiri, hanginiz bu kadar bedel ödediniz? 

Şu anekdot ile bitireyim.

Sanamerli Hacı Ahmet Baba (Seyyit Rufai şeyhi) dergahta sohbet ederken bir anda ayağa kalkar elini göğsüne götürüp, ve Aleykümselam paşam der.
İğvan baba bu ne haldir diye sorar.
Baba; Deli Halit Paşa Erzürümi geçir selam verdide oni aldım der.
Sanamer Erzurum arası ortalama 100 km. Bu vatan imanlı asker ve vatansever mürşidin önderliğinde bu günlere geldi, kimse bunu es geçmesin.
Atatürk’ün yanındaki sarıklı cübbelilere hiç girmiyorum.

Saygı ile..